Containerudlejning som passer til dit behov

divider

​Har du brug for en container? Hos Poul Pedersen tilbyder vi containerudlejning i og nær Skanderborg, Aarhus eller Horsens af både åbne og lukkede containere i forskellige størrelser, så du kan få præcis den, som passer til dit behov.

Vi leverer til den ønskede adresse, når du lige står og mangler en. Der kan være mange grunde til at have brug for leje af container. Det kan være til byggepladser til opbevaring af værktøj, og det kan være til private, der skal af med affald og meget andet.

Hos os kan du både leje en container for en enkelt dag til privatboligen, når skuret skal tømmes, eller en container i en måned, som skal stå på byggepladsen til byggeaffaldet. ​

Bestil containerudlejning med levering og afhentning

Det kan være besværligt at håndtere en container og såvel skaffe en, hvis ikke du har det rette transportmiddel. Vi har containere – åbne og lukkede – i størrelser fra 10 kubikmeter til 22 kubikmeter, og vi både leverer og afhenter containeren, der hvor du har brug for den.

Det betyder også, at vi bortskaffer affaldet for dig efter brug, så det eneste, du skal bekymre dig om, er at fylde containeren. Vi har fokus på dine ønsker og behov, som vi forsøger at opfylde efter bedste evne med professionel containerudlejning.

Lad os høre om din tanker og planer, således at vi kan facilitere den rette container til dit behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udlejning af container

Ring til os allerede i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for containerudlejning. Vi kan træffes på telefon 86 92 91 18 eller på mobil 23 41 91 18. Du kan også sende en e-mail på info@poulpedersen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Udfyld gerne formularen, så vil du høre fra os hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Private og Erhverv

- Højt serviceniveau

- +25 års erfaring