Entreprenørkørsel hos hurtigt og effektivt fagmand

divider

​Hos Poul Pedersen tilbyder vi professionelt og kompetent entreprenørkørsel i Skanderborg, Aarhus, Horsens og mange andre byer. Vi har stor erfaring med kørsler i alle størrelser, samt vi har vognparken til at løse selv komplicerede og krævende opgaver.

Står du og mangler en hjælpende hånd til kørsel af forskellig karakter i forbindelse med byggeri, er vi til din rådighed. Vores lastbiler med tipvogne har kapaciteten og modstandsdygtigheden til at klare alle former for entreprenørkørsel effektivt og professionelt.

Vi kommer til aftalt tid og leverer til ønskede lokation. Søger du et troværdigt og ikke mindst pålideligt firma til transport, er vi klar til at hjælpe dig.

Kørsel af beton og andre former for entreprenørkørsel

Vores stærke lastbiler gør, at vi blandt andet har specialiseret os inden for entreprenørkørsel af beton og andre store elementer, som kræver lastbiler med stor modstandsdygtighed.

Eksempelvis har vi ofte stået for bortkørsel af beton og andet byggemateriel i forbindelse med større nedrivningsopgaver. Om du skal have kørt beton væk eller have leveret 3000 kubikmeter grus, kan vi løse opgaven hurtigt, effektivt og sikkert.

Vi har nogle rutinerede chauffører, der gerne hjælper til, når du har brug for det. Vær sikker på at få en kyndig entreprenør til at bistå dig med kørsel – ring til os og hør nærmere.

Vi giver et uforpligtende tilbud på din opgave

​Skal du bruge entreprenørkørsel, hvor der er fokus på kvaliteten i leverancen, påtager vi os gerne din opgave. Vi har hjulpet masser af tilfredse kunder, og vi hjælper også gerne dig.

Så kontakt os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud eller har andre spørgsmål på telefon 86 92 91 18 eller på mobil 23 41 91 18. Du kan også sende en e-mail på info@poulpedersen.dk

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Udfyld gerne formularen, så vil du høre fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Private og Erhverv

- Højt serviceniveau

- +25 års erfaring